Gastendoekjes

Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Serie
Aantal
Grammage
Prijs
Levertijd
Korting

Waar gebruik je een gastendoekje voor?

Er zijn veel soorten handdoeken en ander badgoed. Het is daarom soms lastig te onderscheiden wat waarvoor gebruikt kan worden. Wij van Perfect Linnen leggen u graag uit waar gastendoekjes voor gebruikt kunnen worden.

Handen afdrogen

In algemene in zijn gastendoekjes doekjes die u bijvoorbeeld in de keuken bij het aanrecht heeft hangen waar gasten hun handen aan kunnen afdrogen. De gastendoekjes dienen dus voor uw gasten maar zijn uiteraard ook voor uzelf. Door het handige formaat nemen de gastendoekjes niet al te veel ruimte in beslag maar zijn ze wel functioneel.

Handdoekjes toilet

Naast dat gastendoekjes in de keuken opgehangen kunnen worden, is een andere populaire mogelijkheid om de kleine handdoekjes in het toilet te hangen naast de wasbak. Ook hier is het doel dat gasten en uzelf de handen eenvoudig kunnen drogen na het wassen van de handen.

Hoe groot is een gastendoekje?

Gastendoekjes zijn kleine handdoekjes. Ze komen in diverse maten maar een aantal zijn het meest voorkomend. Deze lichten wij graag voor u toe.

Gastendoekjes 30x30

Eén van de kleinere maten van gastendoekjes is die van 30 centimeter bij 30 centimeter. Deze gastendoekjes zijn vierkant en worden vaak aan één van de vier punten opgehangen.

Gastendoekjes 40x60

Een andere bekende maat voor gastendoekjes zijn die van 40 bij 60 centimeter. Deze hebben een rechthoekige vorm. Op Perfect Linnen verkopen wij een mooi aanbod van gastendoekjes in deze maat.

Gastendoekjes 50x30

De meest voorkomende maat voor gastendoekjes is die van 50 centimeter bij 30 centimeter. Door de rechthoekige vorm zijn deze gastendoekjes ideaal om te vouwen en zo over een handdoekrek in de vorm van een stang te hangen. Dit geeft een luxe uitstraling en is mede daardoor ook de meest voorkomende maat op Perfect Linnen.