Kayori

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Kayori bestellen

Kayori is een Nederlands merk dat het belangrijk vindt dat er een balans is tussen mens, dier en natuur. Het merk is in 2018 opgericht om duurzame producten op een toegankelijke manier produceren en verkopen. Het merk heeft een breed assortiment aan beddengoed en badgoed.

Welke producten van Kayori kan ik bij Perfect Linnen vinden?

Het assortiment van Kayori is erg uitgebreid. Het merk heeft lakens, washandjes, kussenslopen, badjassen en nog veel meer.

Kayori beddengoed

Kayori is begonnen met het duurzaam produceren van beddengoed. Dit omvat alle mogelijke productgroepen waarvan de meest populaire de Kayori dekbedovertrekken en de Kayori hoeslakens zijn. Verder heeft Kayori kussenslopen, lakens en matrasbeschermers. Kayori biedt veel mogelijkheden als het aankomt op materiaal van het beddengoed: katoen, bamboe, linnen, satijn, tencel en nog veel meer.

Kayori plaid

Naast prachtig beddengoed biedt Kayori ook luxueuze spreien en plaids aan. Het merk heeft bamboe spreien, katoenen spreien en linnen spreien. De spreien zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en zien er modieus uit in uw interieur. U kunt de spreien als decoratie gebruiken voor uw bed, bank of u kunt er heerlijk onder kruipen op koude dagen.

Kayori badjas

De badjassen van Kayori zorgen ervoor dat iedere badkamer als een spa aanvoelt. De meeste badjassen zijn van katoen gemaakt, waardoor ze een hoog absorptievermogen hebben en heerlijk zacht aanvoelen. Ook heeft Kayori satijnen kimono's die er erg luxueus uitzien. Kayori heeft badjassen voor zowel heren als dames

De populaire series van Kayori

Kayori heeft een aantal series die erg populair zijn door de hoogwaardige kwaliteit.

Kayori Shizu

De Shizu collectie van Kayori bestaat uit prachtig, neutraal beddengoed. Er zijn dekbedovertrekken, kussenslopen, hoeslakens en lakens te vinden in de Shizu serie. De meeste producten zijn van katoen, maar er is ook beddengoed van jersey en satijn. De kleuren van de Shizu serie zijn erg neutraal: wit, grijs, bruin, taupe en groen zijn de belangrijkste. Hierdoor straalt de Shizu serie van Kayori sereniteit en rust uit. Daarnaast zorgen deze kleuren ervoor dat de collectie eenvoudig te combineren is met uw interieur.

Kayori Nikko

De Nikko serie van Kayori biedt luxueus beddengoed en luxueuze spreien. De gehele Nikko collectie is gemaakt van linnen, wat voor een natuurlijke look zorgt. De kleuren van de Nikko serie zijn relatief neutraal: wit, lichtgrijs, beige en zachtroze hebben de overhand. De serie bevat dekbedovertrekken, kussenslopen, hoeslakens en spreien. Met deze serie kunt u rust aan uw interieur toevoegen.