Vossen

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Vossen bestellen online

Vossen is opgericht in Oostenrijk in het jaar 1925. Het doel van het merk is om het dagelijks leven te verzachten met echte relaxmomenten. Vossen biedt daarom badlinnen van de hoogste kwaliteit aan. Ook vindt Vossen het belangrijk goed te zijn voor de natuur en haar eigen mensen.

Welke producten van Vossen kan ik bij Perfect Linnen vinden?

Vossen biedt een breed assortiment aan badlinnen aan. Denk hierbij aan badmatten, washandjes, douchelakens en badjassen.

Vossen badjas

De badjassen van Vossen zijn van hoge kwaliteit en zijn in diverse soorten en maten beschikbaar. Bij Perfect Linnen hebben we Vossen badjassen voor zowel heren als dames. De meeste badjassen zijn van hoogwaardig katoen gemaakt, sommige in de vorm van velours of flanel. Er zijn badjassen te vinden met rits, met capuchon en in allerlei kleuren. Er is dus genoeg keuze om een badjas uit te zoeken die bij uw wensen past.

Vossen badmat

Als u op zoek bent naar mooie badmatten van goede kwaliteit, dan zijn de badmatten van Vossen ook een goed idee. Ze bieden vierkante badmatten en rechthoekige badmatten in allerlei vrolijke en neutrale kleuren. Zo past er altijd een badmat bij uw badkamer.

Handdoeken vossen

Vossen staat ook bekend om haar hoge kwaliteit handdoeken. Vossen biedt bijvoorbeeld gastendoekjes, washandjes, badlakens en douchelakens aan. Alle handdoeken zijn van katoen gemaakt waardoor ze heerlijk zacht en goed vochtabsorberend zijn. De handdoeken van Vossen komen in allerlei vrolijke kleuren dus er is genoeg keuze.

De populaire series van Vossen

Dit Oostenrijkse merk heeft een aantal mooie series die ook populair zijn op Perfect Linnen.

Vossen Cult de Luxe

De serie Cult de Luxe van Vossen bevat allerlei soorten handdoeken: douchelakens, handdoeken, washandjes, gezichtsdoekjes, badlakens en gastendoekjes. De serie bevat diverse, vrolijke kleuren en worden gekenmerkt voor de accentstreepjes die een iets donkere tint zijn in dezelfde kleur als de handdoeken.

Vossen Vienna Style

De Vienna Style collectie is één van de grootste collecties van Vossen, zo ook bij Perfect Linnen. De collectie bestaat uit allerlei soorten badgoed: washandjes, gezichtsdoekjes, douchelakens, badlakens, gastendoekjes en handdoeken. De Vienna Style serie heeft diverse kleuren maar kleuren als blauw, beige, grijs, groen en oranje hebben de overhand.