Cawö

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Cawö bestellen online

Het merk Cawö wil er met het uitgebreide assortiment voor zorgen dat u zich thuis op uw gemak voelt. Al ruim 75 jaar produceert het merk met passie voor design en kwaliteit het mooiste badtextiel.

Welke populaire producten van Cawö kan ik bij Perfect Linnen vinden?

Cawö produceert in Duitsland al tientallen jaren de mooiste collecties, hierbij heeft het bedrijf duidelijk oog voor duurzaamheid. Het resultaat zijn prachtige collecties bestaande uit onder andere badjassen, gastendoeken, badlakens en handdoeken. 

Cawö badjas

Een Cawö badjas is een comfortabele musthave om dag in dag uit te dragen. Er is voor zowel dames als heren een heerlijke Cawö badjas te vinden bij Perfect Linnen. Een Cawö badjas is gemaakt van heerlijk zachte badstof voor optimaal comfort, zodat u helemaal tot rust kunt komen. Met een heerlijk comfortabele badjas haalt u het luxe hotelgevoel in huis. Het stijlvolle design maakt de Cawö badjas helemaal af! 

Cawö badmat

Heerlijk comfortabel en erg luxueus is een zachte badmat, ook deze vindt u in het assortiment van Cawö. Een Cawö badmat kent een hoogwaardige kwaliteit, waardoor u er jarenlang plezier van heeft. Bij Perfect Linnen vindt u een Cawö badmat in verschillende moderne designs, zo is er voor iedere badkamer een Cawö badmat. Voeg een elegante en luxueuze touch toe aan uw badkamer met een Cawö badmat. 

Cawö handdoeken

Het Duitse merk Cawö staat vooral bekend om de luxueuze handdoeken. Cawö handdoeken worden geproduceerd met oog voor design en kwaliteit, hierdoor voelen deze zacht aan. Het assortiment bestaat uit Cawö handdoeken in verschillende printjes en kleuren. Naast stijlvol zijn Cawö handdoeken ook erg praktisch. Zo zijn de Cawö handdoeken vocht absorberend en sneldrogend.