Gezichtsdoekjes

Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Serie
Aantal
Grammage
Prijs
Levertijd
Korting

Materialen gezichtsdoekjes

Gezichtsdoekjes zijn erg handig om uw gezicht mee te wassen. Maar als u deze doekjes vaak op uw huid gebruikt, wilt nu natuurlijk wel weten waar het precies van gemaakt is. Wij leggen dit graag voor u uit.

Gezichtsdoekjes katoen

Ronduit de meeste gezichtsdoekjes zijn van katoen gemaakt. Dit is omdat katoen een natuurlijk materiaal is dat van zichzelf stevig is en zacht aanvoelt op de huid. Katoen gaat lang mee en kan daarom lang gebruikt worden. Katoenen gezichtsdoekjes zijn wasbaar waardoor u iedere keer dat u uw gezicht wast een heerlijk schoon doekje kunt gebruiken. Op Perfect Linnen is een mooi assortiment van katoenen gezichtsdoekjes te vinden van hoogwaardige kwaliteit.

Gezichtsdoekjes linnen

Sommige gezichtsdoekjes zijn van linnen gemaakt. Ook linnen is een natuurlijk materiaal en is van nature een ademende stof. Een voordeel van linnen is de stevigheid van de vezels. Linnen gezichtsdoekjes blijven daardoor lang mooi en goed te gebruiken. Ook linnen voelt zacht aan op de huid en is wasbaar. Deze stof komt minder vaak voor dan katoenen gezichtsdoekjes maar dit maakt ze geen slechte keuze. Bij Perfect Linnen hebben wij een mooie selectie aan linnen gezichtsdoekjes.