Pannenlappen

Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd

Waar gebruik je een pannenlap voor?

Het gebruik van pannenlappen kan erg verstandig zijn. Wij lichten graag toe wat het nut van een pannenlap is zodat u goed geïnformeerd kunt kijken tussen ons aanbod.

Tafel bescherming

De belangrijkste reden om een pannenlap te gebruiken, is om uw tafel te beschermen. Bijvoorbeeld houten tafels kunnen flinke, permanente schade oplopen door de hitte van een pan als deze direct op de tafel geplaatst wordt. Tafelkleden of kunststoffen lagen op tafels kunnen wegsmelten. Ook de pan zelf kan door het contact met andere materialen onbruikbaar worden. Indien er bijvoorbeeld gesmolten polyester vast zit aan de pan en deze weer op het vuur gezet wordt, gaat de verbranding verder en komen er giftige stoffen vrij. Dit is dan weer slecht voor uw eigen gezondheid. Om langer te kunnen genieten van uw tafel, tafelkleed en pannen is het dus altijd verstandig om een pannenlap te gebruiken.

Hoe groot zijn pannenlappen?

Wat kunt u verwachten als u op zoek bent naar pannenlappen als het aankomt op de maat? Wij helpen u graag verder.

Pannenlap 22x22cm

De meeste pannenlappen zijn vierkant en hebben een lengte en breedte van tussen de 20 en 25 centimeter. Een veelvoorkomende maat is d22 bij 22 centimeter. Door deze maten is de pannenlap groot genoeg om te gebruiken voor veel pannen. Of dit nu braadpannen, koekenpannen of steelpannetjes zijn, een pannenlap van 22 bij 22 centimeter past er meestal onder. Bij Perfect Linnen hebben we een mooi aanbod aan pannenlappen in deze maten, dus neem gerust een kijkje.