Beddinghouse x Van Gogh Museum

Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd

Beddinghouse x Van Gogh Museum bestellen

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Van Gogh Museum heeft Beddinghouse de Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie ontworpen. Deze collectie is geïnspireerd op het voor deze gelegenheid ontworpen kunstwerk, waarin de bloemen van Vincent van Gogh centraal staan.

Welke populaire producten van Beddinghouse x Van Gogh Museum kan ik bij Perfect Linnen vinden?

De Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie bestaat uit bed- en badtextiel. Bij Perfect Linnen vindt u deze prachtige en tevens exclusieve collectie, bestaande uit onder andere dekbedovertrekken, sierkussens en badlakens. 

Van Gogh dekbedovertrek

De designs van de Van Gogh dekbedovertrekken zijn geïnspireerd op de schilderijen van Vincent van Gogh. Naast stijlvol is het Van Gogh dekbedovertrek ook erg praktisch. Zo heeft het Van Gogh dekbedovertrek een open dubbele instopstrook over de hele breedte aan beide zijden. Het Van Gogh dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een uitstekende kwaliteit. Dankzij deze materialen is het Van Gogh dekbedovertrek ook ademend en vochtabsorberend. Het Van Gogh dekbedovertrek is de eyecatcher uit de collectie!