Hoeslakens

Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Waar moet ik op letten bij het kopen van een hoeslaken?

Bescherm uw matras met een hoeslaken. Een hoeslaken is een onderlaken met elastische hoeken. Vaak wordt een hoeslaken gecombineerd met een molton. In dit geval doet u het hoeslaken over de molton. Er zijn verschillende soorten hoeslakens, wat het maken van een keuze lastig maakt. Daarom helpen wij u graag.


Welke maat heb ik nodig?

1-persoons

Twijfelaar

2-persoons

Lits-jumeaux

Extra breed

Hoeslaken 80 x 200

Hoeslaken 80 x 210

Hoeslaken 90 x 200

Hoeslaken 90 x 210

Hoeslaken 100 x 200

Hoeslaken 100 x 220

Hoeslaken 120 x 200 cm

Hoeslaken 130 x 200 cm

Hoeslaken 120 x 200

Hoeslaken 120 x 210

Hoeslaken 140 x 200

Hoeslaken 140 x 220

Hoeslaken 160 x 200

Hoeslaken 180 x 200

Hoeslaken 180 x 210

Hoeslaken 180 x 220

Hoeslaken 200 x 200 cm

Hoeslaken 200 x 220

Welk materiaal kies ik voor mijn hoeslaken?

Bij Perfect Linnen vindt u hoeslakens van verschillende materialen. Aangezien u nacht in nacht uit wilt kunnen genieten van optimaal comfort, is het materiaal erg belangrijk. Daarom lichten we graag de populairste materialen voor u toe.

Flanellen hoeslaken

Het materiaal flanel is gemaakt van 100% geruwd katoen. Een flanellen hoeslaken voelt heerlijk zacht en warm aan, maar ook erg comfortabel. Hierdoor is het flanellen hoeslaken perfect voor de koudere maanden. Het flanellen hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Katoenen hoeslaken

Een katoenen hoeslaken heeft een aantal goede eigenschappen. Zo is een katoenen hoeslaken ademend, ventilerend en neemt deze vocht goed op. Daarnaast voelt dit materiaal zacht aan en is het sterk. Katoenen hoeslakens kennen over het algemeen dan ook een lange levensduur. Bij Perfect Linnen vindt u vele soorten katoen, waaronder een jersey hoeslaken, katoen satijn hoeslaken en percale katoen hoeslaken. 

Linnen hoeslaken

Genieten van op en top luxe doet u met een linnen hoeslaken. Een linnen hoeslaken voelt erg fris en comfortabel aan. Bovendien is dit materiaal ook erg sterk en duurzaam. Een linnen hoeslaken voelt warm aan in de winter, maar werkt juist ook verkoelend in de zomer. Het grote voordeel is dat een linnen hoeslaken na gebruik alleen maar zachter wordt. Een linnen hoeslaken is zeer geschikt voor mensen die veel transpireren of allergisch zijn voor huisstofmijt.


Welk hoeslaken heb ik nodig?

Naast het standaard hoeslaken zijn er nog meer typen hoeslakens. Elk type kent unieke eigenschappen. Deze lichten we graag voor u toe, zodat een keuze maken makkelijker wordt. 

Topper hoeslaken

Zoals de naam al doet vermoeden, is een topper hoeslaken simpelweg een hoeslaken voor uw topper. Het belangrijkste verschil met een standaard hoeslaken zijn de afmetingen, omdat een topper natuurlijk een stuk dunner is. Een topper hoeslaken is ademend, ventilerend en neemt vocht goed op. 

Splittopper hoeslaken

Heeft u een verstelbaar bed of boxspring? Kies juist dan voor een splittopper hoeslaken. Zoals de naam al verklapt is dit type hoeslaken voorzien van een split. Deze split zorgt ervoor dat het hoeslaken goed blijft zitten, ook als het bed versteld wordt. Met een splittopper hoeslaken heeft u nog maar één hoeslaken nodig voor uw tweepersoons matras. 

Dubbele split hoeslaken

Met een dubbele split hoeslaken versteld u eenvoudig uw matras. De dubbele split in dit type hoeslaken zorgt ervoor dat u uw hoofdeinden en voeteinden apart van elkaar kunt verstellen. Het dubbele split hoeslaken zorgt voor een mooi geheel, terwijl de twee matrassen los van elkaar bewegen.