Placemats

Materiaal
Kleur
Maat Textiel
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Wat zijn goede placemats?

Uw tafeldekking kan er extra mooi uitzien door het gebruik van luxe placemats. Maar welke materialen zijn hierin populair en waarom? Wij van Perfect Linnen helpen u graag verder.

Katoenen placemats

Bij Perfect Linnen hebben we een mooi aanbod aan katoenen placemats. Katoen oogt klassiek en luxueus op uw tafel en is eenvoudig te combineren. Katoenen placemats zijn bovendien uit te wassen in de wasmachine, waardoor u er lang van kunt genieten. Met katoenen placemats kunt u een prachtige, elegante look creëren op uw eettafel.

Linnen placemats

Ook linnen is een natuurlijk materiaal. Linnen zorgt dan weer voor een natuurlijke, rustieke uitstraling van uw eettafel. Linnen is een erg stevige stof en is slijtvast. Hierdoor kunnen linnen placemats erg lang meegaan. Bij Perfect Linnen hebben we een aanbod linnen placemats van kwalitatieve merken.

Verschillende vormen placemats bij Perfect Linnen

Er zijn diverse mogelijkheden als het aankomt op de keuze voor placemats. Er zijn diverse vormen die wij aanbieden op Perfect Linnen. Wij lichten de opties graag voor u toe.

Ronde placemats

Erg populair en stijlvol zijn ronde placemats. Deze zorgen voor een trendy en speelse look op uw eettafel. Ronde placemats zijn mooi te combineren met grote, ronde onderborden. Dit zorgt voor een luxe, trendy uitstraling. Kwaliteitsmerk Essenza biedt bijvoorbeeld op Perfect Linnen prachtige ronde placemats aan.

Placemats rechthoekig

De klassieke vorm voor placemats zijn rechthoekige placemats. Deze zijn mooi op bijvoorbeeld een ontbijttafel. Ook op dinertafels staat een rechthoekig placemat mooi. De rechthoekige placemats zorgen voor een klassieke look op uw eettafel. Bij Perfect Linnen hebben we rechthoekige placemats van topmerken zoals Marc O'Polo.

Welke kleur placemat past bij mijn gedekte tafel?

Een mooie tafeldekking kan voor veel gezelligheid en sfeer zorgen. De juiste kleurencombinaties als het aankomt op placemats hoort hier ook bij. Wij van Perfect Linnen lichten hieronder een aantal populaire placemat kleuren uit en geven suggesties voor kleurencombinaties.

Zwarte placemats

Het fijne aan zwarte placemats is dat ze naadloos aansluiten op veel verschillende kleuren. Ook stralen zwarte placemats luxe uit. Zwarte placemats zijn goed te combineren met klassieke kleuren als wit en grijs, maar ook om bijvoorbeeld te combineren met goud, blauw of groen.

Gouden placemats

Gouden placemats stralen echte luxe uit. Dit maakt deze kleur goed te combineren met bijvoorbeeld een zwart tafelkleed en een gouden tafelloper voor een klassieke look, maar ook met donkergroen, roze of blauw voor een trendy uitstraling.

Placemats groen

Groene placemats zijn eenvoudig te combineren. Zo kunt u voor de klassieke looks gaan voor een combinatie met wit, beige, grijs, zwart of aardetinten. Voeg wat gouden accenten zoals goud bestek toe aan uw tafeldekking om extra luxe uit te stralen.

Blauwe placemats

Met blauwe placemats kunt u een frisse look creëren. Blauw is goed te combineren met zowel zilveren als gouden bestek, afhankelijk van uw voorkeur. Verder past blauw bij klassieke kleuren als wit voor een frisse uitstraling. Door blauwe placemats te combineren met natuurlijke materialen als hout of linnen, creëert u een prachtige, serene look voor uw eettafel.

Roze placemats

Roze placemats stralen vrolijkheid uit op uw eettafel. Combineer de roze placemats met klassieke en neutrale kleuren als wit, beige of goud. U kunt ook voor een nog vrolijkere look gaan door de roze placemats te combineren met bijvoorbeeld geel of groen.