Tafellopers

Materiaal
Kleur
Maat Textiel
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een tafelloper?

Heeft u een gezellig etentje gepland of wilt u tijdens bijzondere gelegenheden de tafel speciaal dekken? Een tafelloper is een mooie en chique toevoeging. Vaak wordt een tafelloper ter decoratie gebruikt in combinatie met een tafelkleed. Bij Perfect Linnen vindt u een uitgebreid assortiment tafellopers. Een keuze maken kan hierdoor lastig zijn en daarom helpen we u graag!

Hoe lang moet een tafelloper zijn?

De lengte van een tafelloper is natuurlijk afhankelijk van uw tafel. Vanzelfsprekend heeft niet iedere eettafel hetzelfde formaat. Daarom is belangrijk dat u de lengte van uw tafel weet, bij het aanschaffen van een tafelloper. Er is één veel verkochte lengte, deze lichten we graag toe. 

Tafelloper 250 cm

Een tafelloper 250 cm is een van de standaardmaten en dus niet voor niets veel verkocht. Bij een tafelloper is het belangrijk dat u aan beide zijden van de tafel 15 centimeter over heeft. Een tafelloper van 250 cm is dus zeer geschikt voor tafels met een lengte tot 220 cm. Maar hoe leg je een tafelloper? In de meeste gevallen wordt een tafelloper op de klassieke manier neergelegd, namelijk in de lengte centraal op tafel. Daarom moet een tafelloper ook aan de lange kant zijn.

Welke kleur tafelloper past bij mijn tafelkleed?

Bij Perfect Linnen vindt u een uitgebreid assortiment tafellopers in verschillende kleuren. Vaak wordt een tafelloper gebruikt in combinatie met een tafelkleed. Maar welke kleur tafelloper past bij uw tafelkleed?

Tafelloper groen

De kleur groen is een eenvoudige kleur om te combineren, zo ook een tafelloper groen. Een tafelloper groen staat prachtig bij een tafelkleed in een neutrale kleur, zoals grijs, wit of beige. Daarnaast staat een tafelloper groen ook zonder tafelkleed prachtig bij bijvoorbeeld een houten tafel. Een tafelloper groen is er in verschillende tinten.

Tafelloper goud

Fijn aan de kleur goud is dat deze simpelweg met iedere kleur te combineren is. Wilt u gaan voor een tijdloze en chique look? Combineer dan een tafelloper goud met een tafelkleed in de kleur zwart. Ook kan een tafelloper goud goed gecombineerd worden met een tafelkleed in de kleur wit gedurende de zomermaanden. Wilt u meer gaan voor een trendy look? Combineer dan een tafelloper goud met een tafelkleed in de kleur blauw.

Tafelloper blauw

De kleur blauw is over het algemeen goed te combineren met de kleuren wit, zwart en grijs. Een tafelloper blauw in combinatie met een tafelkleed in een van deze drie kleuren is erg stijlvol. Bovendien staat de kleur blauw erg goed bij natuurlijke materialen. Een tafelloper blauw komt zonder tafelkleed op een houten tafel prachtig tot zijn recht.

Roze tafelloper

De kleur roze is altijd een goed idee in uw interieur! Ook een roze tafelloper past prachtig bij een houten tafel. Wilt u uw roze tafelloper liever combineren met een tafelkleed? Kies dan voor een tafelkleed in een tijdloze kleur als wit, grijs of zwart voor een trendy uitstraling. Bij Perfect Linnen vindt u roze tafellopers in verschillende tinten.

Tafelloper zwart

Wilt u gaan voor een klassieke en elegante look? Combineer dan uw tafelloper zwart met een tafelkleed in een tijdloze kleur, zoals wit, grijs of juist goud. Liever inspelen op de nieuwste trends of juist kleur aan tafel brengen? Een tafelloper zwart is te combineren met een tafelkleed in talloze kleuren, zoals blauw, groen of roze.

Tafelloper wit

Een tafelloper wit is vooral in het voorjaar en in de zomermaanden een echte musthave. Wit is een neutrale kleur en daardoor is deze tafelloper goed te combineren met een tafelkleed in een andere neutrale kleur. Goede voorbeelden zijn een grijs, bruin of zwart tafelkleed. Voor een look buiten uw comfortzone combineert u een tafelloper wit met een trendkleur als roze, blauw, groen, paars of turquoise.

Welke materialen tafellopers zijn er?

Een tafelloper is er in verschillende materialen. De meest populaire materialen zijn de linnen tafelloper en tafelloper van katoen. We lichten graag de voordelen van deze twee materialen toe. 

Linnen tafelloper

Linnen is een materiaal met een hoogwaardige kwaliteit. Van een linnen tafelloper heeft u dan ook lang plezier! Een linnen tafelloper kent een luxueuze uitstraling. Hierdoor is een linnen tafelloper zeer stijlvol. Een deel van de linnen tafellopers op Perfect Linnen is tevens duurzaam. Een linnen tafelloper in een mooie kleur zorgt voor stijl en sfeer.

Tafelloper katoen

Een tafelloper katoen is een musthave voor een elegant gedekte tafel. Bij Perfect Linnen vindt u een uitgebreid assortiment tafellopers van katoen. Het eigentijdse design geeft de tafelloper katoen een unieke uitstraling. Fleur uw tafel op met een tafelloper katoen!